top of page

Lynn Haesendonck

Dierenarts & Fysiotherapeute gezelschapsdieren

De passie voor dieren gaat terug tot in mijn prille jeugd. Honden, katten, ... ze hebben altijd deel uitgemaakt van mijn leven en ik kan niet meer zonder. Hun onvoorwaardelijke vriendschap en liefde zijn van onschatbare waarde. De keuze om van mijn passie, mijn beroep te maken was dus niet moeilijk.

In 2016 studeerde ik met onderscheiding af als dierenarts, optie gezelschapsdieren (RUGent). Na mijn afstuderen heb ik ervaring opgedaan in enkele praktijken tot ik in MAART 2017 de sprong waagde. Dierenartsenpraktijk 't Haesenhof werd geboren. Ik wilde mij echter onderscheiden van mijn collega dierenartsen en behaalde in 2017 dan ook het diploma Dierfysiotherapie bij gezelschapsdieren (RUGent).

Verder volg ik op regelmatige basis bijscholingen over diverse onderwerpen. Niet als een verplichting maar als onderdeel van mijn persoonlijke filosofie. Diergeneeskunde en fysiotherapie zijn geen stilstaande wetenschappen. Via bijscholingen blijf ik up-to-date en kan ik uw huisdieren de beste zorgen geven.

bottom of page